Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vercajk z Lídlu.

Právě jsem učinil poslední pokus s výsledkem: nářadí z Lidlu už nikdy. Nevím jak elektronika, ale s mechanickým nářadí nemám dobré zkušenosti. Tímto posledním pokusem byla "jemná vrtací bruska".
Sklíčidlo hází a tímpádem je pro jakoukoliv jemnou práci nepoužitelná a pojedu ji vrátit...
Předchozí pokusy:
Klasický akumulátorový šroubovák/vrtačka - napoprvé opět házející sklíčidlo, po výměně jakž takž, ale porovnáním se zelenou Bosch kvalita cca poloviční, brzdí s větším zpožděním, při šroubování subjektivně menší síla a baterky mají po roce snad jen čtvrtinovou výdrž.
Procesorová dobíječka autobaterií - po roce přestala fungovat, další vyměněná přestala fungovat až po záruce, po radách na internetu jsem vyměnil ovládací tlačítko, které nefunkčnost způsobilo a zatím teda funguje.
Vrtáky do dřeva s objímkou - myslel jsem, že to je určeno na zahlubování pro šrouby se zápustnou hlavou, ale asi jsem něco nepochopil, protože ty zahlubovací objímky mají pro všechny průměry vrtáků jednotný vnější průměr, takže fungují jen pro nejmenší šrouby.
"Sukovníky" do dřeva - jsou nepřesně "odfláknutě" nabroušené, jako by to někdo dělal jen tak v ruce, takže nic moc...
Metrické závitníky/očka - jsou nějaké tupé a celkově divné - když jsem potřeboval prodloužit závit na mosazné trubičce, tak to ani velkou silou fakt nešlo...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny