Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde sehnat barvičky místo drahých REVEL

Jestliže považujete za "vylomeniny" to, že poradím, když jsem toho názoru, že poradit umím, pak ano, dělám vylomeniny.
Co se Vám na mém vystupování na Modelforu nelíbí nevím.
Nikoho "neprudím", nikomu modely nehaním......přispívám velice střídmě a věcně.
Jestli i Vám vadí, že nemám potřebu své modely veřejně prezentovat, je to opět jen Váš problém, né můj. Já modelařím pro svou zábavu a potěchu, né pro obdiv okolí. Nemám potřebu si tím zvyšovat sebevědomí či se sebeukájet nad chválou ostatních.
Od koho mi na názoru na mé modely záleží, těm je prezentuji.......sám přece vidíte na Modelforu a skupinách na FB, že byť dam někdo prezentuje modely velice podprůmerné, stále dokola jsou k nim komentáře typu "nádhera", "krásný model" atp., tedy je to o ničem. Aby bylo možné model relevantně na fotografiích hodnotit, je potřeba ho i nafotit dostatečně detailně.

Právě třeba výmluvy typu "Kdybych měl fotky svých plastových, ukážu vám je." jsou dnes k smíchu......dnes kdy má každý foťák digitální i foťák v mobilu......kecy prdy.......

A k podstatě věci k airbrushi: ano když bude tmavá barva na světlou, bude mít kryvost podstatně lepší než obráceně......netvrdím, že se to někdy někde nedělá "v jedné vrstvě", ale i na většině těch videí uvidíte, že to opravdu nedělají "v jedné vrstvě", ale opakovaně "popráší/přestříká" jedno místo několikrát, kdy se k němu vrací z místa jiného. Podle velikosti plochy a použitých barev to je možné i poměrně rychle, u barev které schnou pomaleji (enamel barvy) je potřeba mezi jednotlivými vrstavmi doba delší.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny