Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mycka AEG stále jen vypouští vodu - chyba i20

Je to přesně AEG Mod.F88009WOP, PNC: 911417003/02. Opravdu si už nevím rady, pročítal jsem různá fóra a nic vůbec na nic jsem nepřišel..

Myčka na kterýkoliv program začne vypouštět vodu - i když je prázdná, pod filtrem je jen opravdu trošililinka. Čerpadlo vypouštění jede asi minutu, pak se zastaví na asi 10s, pak se cyklus 2x opakuje a pak svítí hlášení i20. Vodu novou na mytí nenapouští.

Plastovou nádobku s filtrem jsem měl vymontovanou, je důkladně vyčistěná, propláchlá proudem vody ve vaně, hadičky také, čisté zkontrolované.
Hladinové čidlo na pravém boku také zkontrolované čisté, hadičká průchozí, čistá. Čidlo - jde o tip elektronický s cívečkou bez spínače. Funkčni asi je, při provozu myčky jsem do něj fouknul a napsalo to nějakou chybovou hlášku myslím i40, ale to je asi jedno.
Čerpadlo také čisté.
Čidlo proti zaplavení s polystyrenem vyzkoušené, při odpojení žádná změna, nebo to napsalo nějakou chybovou hlášku, teď nevím.
Topné těleso vyzkoušené pípákem - přerušené není, při odpojení změna žádná.
Zkoušel jsem nalít vodu do mycky a zapnout ji, čerpadlo všechnu odčerpalo, pak jede zase nasucho a po asi 3 minutách napíše známou hlášku i20.

Myčku jsem dostal jako nefunkční, takže ani pořádně jsem ji v chodu neviděl. Bylo mi řečeno že nenapouští vodu.

Prosím o jakoukoliv radu co bych ještě mohl vyzkoušet..už opravdu nevím jak určit závadu, děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny