Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 9V baterie při "hrátkách"

Ublizit muze a ublizi. Ne primo ta elektrika, 9V je bezpecnejch, ale pri delsim prilozeni dojde k elektrolyze telnich tekutin a produkty ty elektrolyzy zacnou ty sliznice leptat. Coz se dle doby projevi od "nijak" po "zarudnuti a neprijemny svedeni a paleni na nekolik dni, behem nichz bude utrum".
Navic stejnosmernej proud neni prilis zajimavej co do ucinku, stridavej je podstatne lepsi(a ne, tim nenabadam k pouziti cehokoliv spojenyho ze siti!!!). Idealni je pulsni zdroj, pulsy maji obe polarity(nulovou stejnosmernou slozku), frekvence menitelna v rozsahu 1Hz az cca 350Hz, efektivni hodnota proudu menitelna od 1mA do 10mA, kde to natvrdo omezi, idealne primo konstrukci pristroje.
A proste si jako dospelej clovek procti ten dedikovany cesky server pro dospely, jehoz jmeno zacina na ele a konci na ferno. Tam muzes studovat, kudy co a z ceho poustet, dovzdelat se v otazkach nervoveho a nervosvaloveho prenosu, najit schematka hracek a vyrobit si je doma a tak vubec. Je to zalezitost zabavna, fungujici, ale precijen trochu vosajstlich, takze to chce vedet co clovek dela.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny