Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem audio-reproduktory, zesilovace

zdravim, rad si hraju s elektro a momentalne mam vytvoreny zesik TDA1515BQ (2x12W) chtel bych se zeptat, jak je to se spojovanim zesilovace s repro.
pokud je zesik na napr 4ohmy tak mu musim dat 4 popr vic ale bude mene hrat ale nikdy mene jinak se (z)nici?
take bych rad vedel, jestli je mozne, kdyz bych chtel nakombinovat reproduktory treba 4ohmy 10w a 8ohmu a 50w a dal to jeden na levej channel a druhej na pravej, slo by to? nebo to mam dat obeje na jeden channel(pokud to teda vubec lze kombinovat), kdyz uz jsme u toho, kdybych chtel 1 reprak na zesik 2x napr 10w tak muzu nechat zem a spojit + l. a p. channelu? pokud bych chtel jen jeden reprak, mam i spojit L a P jacku?a jak je to s vykonem? nejlepsi je asi nechavat stejny vykon zesiku i repraku co? co kdybych dal treba 2x mensi nebo vetsi vykon na zesik nez je reprak?
kdyz z repraku nevychazi uplne cisty zvuk, nevite, kde by mohla byt chyba? taky se mi zda, ze levej channel hraje o neco hur nez pravy. jeste posledni vec, kdyz mam treba zesik na 4ohmy a reprak treba 2ohmy, muzu pred to dat rezistor 2ohmy a tim tak nenicit zesilovac? teda pokud se tim nici... :D
predem diky, zdar :)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny