Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozbehový kondenzátor, zámena kapacity.

Budem si ho nútený dať poslať z eshopu, už blbý kondík dva týždne nosím vo vozidle ale vždy zabudnem navštíviť elektro predajňu. Poštové je štyri razy drahšie než predmetný "šušeň" tovar, preto som laboroval s tým, čo mám v dielni. Smola, akurát jej skončila záruka.


Jednoducho je kondík prerazený, asi prepätím v sieti 230V alebo "žltí" v zápale práce niečo odflákli. (Tuším by som alobalom navinutým na mastnom pergamene trafil kapacitu). Nahradil som ho testom kapacitou 1.5uF/450V z pračky, len netuším, či motoru prospeje pri záťaži miesení. Rozborka/zborka trvá pri tejto pekárni (pakárni) ako u blbých pod "utajenými" skrutkami, záhybmi, cuflíkmi, šabrašúchmi.

Mal som detto pekáreň roky rokúce, bola vynikajúca, umiesila veškeré aj hutné cesto. Raz za jej životnosť som vymenil tkané, pogumované ozubené remene lenže časom sa sa aj tak zničili zuby na teflónových remeniciach, hnetacie tesnenie okolo miešacích klapiek vo vaničke sa zodralo, usw. Škoda bola, že som starú pekáreň načisto vyhodil. Za 50€ žiadna sláva ani škoda na majetku súca k vešaniu sa. Len polovičke prirástla k srdcu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny