Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou myčku na nádobí?

Předmět Autor Datum
Siemensem ani Boschem chybu neuděláte, u Bosche si poslechněte, jak krásně křupou dvířka při zavírán…
iconek 04.01.2016 19:20
iconek
Doma máme Whirlpoolku se šestým smyslem Též máme a v záruce se potentila. Ono si člověk asi nevyber…
Moas 06.01.2016 07:59
Moas
teda já se nechci přít, ale u nás v Praze vyjde kubík vody, jak tak na to koukám, na nějakých 75 Kč.…
filuna 06.01.2016 10:01
filuna
Pokud Bosch, nebo Siemens, tak ještě pozor na zemi původu (nevyrábějí se jen v Německu). V kvalitě a…
Kachlík 04.01.2016 22:40
Kachlík
Mame spotrebice 6 rokem od Conceptu, mycku, vest.troubu,ind.sporak,odsavac par,konvici az na lednick…
pospa65 06.01.2016 08:37
pospa65
já bych si připlatil a šel do AEG. Nikdy jsem to nečistil, žádný údržbě se nevěnoval (jednou jsem vl…
filuna 06.01.2016 10:13
filuna
Já bych z vlastní zkušenosti doporučil Gorenje. Máme, slouží dobře. www.gorenje.cz poslední
Jan Vydral 29.01.2016 11:10
Jan Vydral

Siemensem ani Boschem chybu neuděláte, u Bosche si poslechněte, jak krásně křupou dvířka při zavírání (někomu to vadí).
Doma máme Whirlpoolku se šestým smyslem, jede už čtvrtým rokem, nádherně myje a je tichá.Parní trysky a třetí šuplík na nádobí je obrovská výhoda.
Dál bych se podíval na spotřebu vody, levnější myčky ji mají dost vysokou.My, co máme doma studnu to neřešíme, ale pokud jedete na vodu z vodovodu a myjete denně, rozdíl mezi 16 a 8mi litry na cyklus docela hraje roli.A také spotřeba elektrické energie.

teda já se nechci přít, ale u nás v Praze vyjde kubík vody, jak tak na to koukám, na nějakých 75 Kč. Takže litr na 7.5 haléře, takže když budu mýt denně, tak to máme 8x365 = 221 Kč za rok. Samozřejmě nětuším jaké jsou finanční poměry tazatele, ale že by takováhle suma "docela hrála roli", to teda nevím... Ono zase když si člověk představí, jak se ta hromada zaprasenýho nádobí myje v ani ne kanystru vody, no... Jasně, je tam filtr, ale stejně.
Ono se to někdy s tím šetřením trošku přehání, řekl bych.

Mame spotrebice 6 rokem od Conceptu, mycku, vest.troubu,ind.sporak,odsavac par,konvici az na lednicku tu mame Boschku, musim rict Parada! Vse funguje jak ma a dokonce nad ocekavani. Vestavenou mycku mame pouze 45 cm ale musim rict ze uz udelala kus prace (kazdy den v provozu). Kdyz se mycce venujete s udrzbou jak mate tak vam vydrzi leta, myslim tim jednou za 3 tydny udelat proplach cisticem mycek. Kupovaly jsme lepsi tablety renovovanych firem (vse krasne umyte a nalestene) ale badanim jsme prisly na to ze stejnou ucinnost maji tablety i s jednoho obchodniho domu ktere stoji polovic, vazne efekt je stejny. Jinak spotreba vody u mycky minimalni a ucinnost velika! Mela by to byt Ceska znacka i ze spolehlivym servisem. At si kazdej kdo chce rika ale priste zas jen tuto znacku! U televize to bude stejne, plazma Panasonic 8 rokem, pokud odejde zas jen tuto znacku.Osvedceno letma.-)

já bych si připlatil a šel do AEG. Nikdy jsem to nečistil, žádný údržbě se nevěnoval (jednou jsem vlastně vyšprtal bordel z trysek, to je fakt) a jede už 14 let bez problémů. Teď teda trošku začla žrát leštidlo, ale to bude asi už unaveným tesněním pod víčkem, což se dá koupit (taky argument, páč i na 14 let starej spotřebič jsou k dostání náhradní díly) - stojí sice (i s víčkem) nějakých bratru 350,- ale jednou za 14 let to asi snesu. A nebo tam budu dávat tablety a je to. Myčka dělá co má, narveme do ní nádobí, ona ho umeje a to je tak všechno jak se s ním zabýváme.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru