Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jaký satelitní přijímač

Jednou asi podporu karet ICE ukončí, ale myslím že to nebude tak horké. Donedávna ještě fungovaly(nevím jestli pořád fungují), dokonce i karty Cryptoworks, takže tohle hledisko pro mě rozhodně není určující. Navíc skoro všechny přijímače na trhu, zvláště ty levnější, fungují s ICE(které mimochodem fungují taktéž na kódování Irdeto, stejně jako M7), ale přijímač s podporou nových karet M7 se musí vybírat. Takže kdybych se z nějakého nepochopitelného důvodu rozhodl pro pořízení karty M7, naopak bych si podstatně zúžil výběr přijímačů.

Přesně tak, chci raději přijímač který bude mít jen základní funkce a bude je hravě zvládat, než přijímač který bude mít mraky nastavování, blikátek a animací, bude se papírově honosit všemi možnými funkcemi, ale v praxi bude o nervy na tom třeba jen něco spustit.
I obraz dokáží naleštěné šmejdy dokonale zmršit a rozhodně to není tak, že co jde z družice, to je na TV. Třeba slabý HW způsobí trhání obrazu při větším zatížení, obraz z toho může vylézat v nějakém nestandardním rozlišení se kterým si nebude rozumět TV, může to deformovat zabarvení obrazu, může to mít výstup přes SCART a tam je celé HD k ničemu, a existuje určitě spousta dalších možností ke zkažení obrazu.

Každopádně vidím že satelitní přijímače nejsou vaší parketou, ale třeba se objeví někdo, kdo má doma jednoduchou fungující krabičku a podělí se o zkušenosti s ní.

Zvažuji přijímače Amico 8150, Micro HD, nebo AB Cryptobox 600

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny