Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kuchyňský robot

Zdravím,

potřeboval bych poradit s nákupem kuchyňského robota. Jde mi především o strouhání brambor na bramboráky, aby se daly brambory nastrouhat třeba i na dvě různé hrubosti (hodně jemná a hrubší). Chtěl bych robot využívat i na výrobu chlupaček a bramborových špalíčků. A v neposlední řadě bych u toho uvítal i mixér. Toť vše co je pro mne důležité. Uvítám nějaký tip na stroj, se kterým máte osobní zkušenost. Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Záleží, kolik chcete do robota dát peněz a jestli je nutné kupovat robota, který má skoro vždycky da…
Ivuša 23.11.2015 12:41
Ivuša
Díky za radu, objednal jsem si Zelmer 1200.84. ten mi bohatě stačí pro strouhání brambor. Objednal j…
karlik52 24.11.2015 17:34
karlik52
:-)jsem ráda, že jsem pomohla, ať se tedy dobře strouhá.....:-):-)hezké dny poslední
Ivuša 24.11.2015 19:41
Ivuša

Záleží, kolik chcete do robota dát peněz a jestli je nutné kupovat robota, který má skoro vždycky další jiné příslušenství, jen na strouhání brambor. Pokud nebudete strouhat 10kg brambor najednou, stačil by možná ruční. Výborný a ostrý se 4 nerez nástavci je z Tescomy, kvalitní a velmi dobře drží na pracovní desce. Osobně znám. Já mám doma Zelmer 1200.80 SY mlýnek na maso s příslušenstvím, tedy i struhadly - není zde ale mixér, ovšem to už je jiná cenová skupina. S mixérem a struhadly mám z Lidlu Silver Crest. Hezký den.

Díky za radu,
objednal jsem si Zelmer 1200.84. ten mi bohatě stačí pro strouhání brambor. Objednal jsem si i menší mixér a dohromady mě to vyšlo na 2400kč, což je super. Kdybych objednával robota, tak ten má spoustu pro mě nepotřebných funkcí a dal bych za něj minimálně 4000kč. Tak je ještě jednou díky za tip.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru