Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hoblovka - nákup - kterou?

Mno, něco takového už mám, ale je to trochu nepraktické. Občas potřebuji něco ohoblovat v dílně doma a někdy musím zase venku. Přenášet to pochopitelně nejde. A pokud jde o přesnost, tak nic moc. Je to na takové hrubé hoblování.
Já jsem pevně rozhodnut pro některý z těchto strojů, tak proto mne zajímá, jest-li třeba někdo nedělá na METABO, někdo na DeWALT a má s tím positivní/negativní zkušenosti.
Ještě kvalitnější DeWALT jsem objevil na amazon.com, ale dostat do ČR je skoro nemožné, pokud ovšem nechci zaplatit za dopravu víc, než stojí samotný stroj.
http://www.amazon.com/DEWALT-DW735X-Two-Speed-Plan er-Package/dp/B003OX9KME
Válec je tří nožový, tak že skoro odpadá broušení, a navíc má dvě rychlosti posuvu. A k němu moc fájn vychytávka:
http://www.amazon.com/Wixey-WR510-Digital-Readout- Fractions/dp/B001PTGBSK/ref=sr_1_8?s=hi&ie=UTF8&qi d=1441519941&sr=1-8&keywords=wixey+digital+angle+g auge

Mno, moc pěkná věcička na přesnou práci. Ovšem musím se spokojit s tím, co se dá koupit u nás. Podstoupit anabázi s dopravou z USA je nad mé síly.

No snad se časem někdo sem podívá, kdo už s těmito stroji má zkušenost. Také mne mate ta dvoubarevnost u METABO. Sice platí zelená hoby, modrá profi, ale nejsem si jist, jest-li to platí universálně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny