Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pružina fajfky svíčky u sekačky

Ahoj, při výměně svíčky u sekačky jsem po sundání fajfky našel na svíčce namotanou (nasazenou) pružinu, která byla pravděpodobně ve fajfce. Ta pružina má na jednom konci takové vyčnívající ostré zakončení a nepřišel jsme na to, jak jí vložit zpátky do fajfky... Našrouboval jsem tedy svíčku zpátky do sekačky a nasadil fajfku bez té pružiny a sekačka funguje.

Je problém, že tam ta pružina není? A jak jí tam popř. dát zpátky? Kabel (fajfka) se nedá nijak rozebrat.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ta pružina tam je aby se fajfka vibracema nespadla motor nechcípnul nebo nevynechával.Nejjednodušší…
kamzl 02.06.2015 16:06
kamzl
A je jedno jakou fajfku koupím nebo musím koupit přímo tu od výrobce? A ještě k tomu spojení. Fajfk…
peetrss 02.06.2015 19:43
peetrss
indukční cívce potažmo proudu je jedno jaká fajfka to bude.Nový fajfky drtivá většina z nich se našr… poslední
kamzl 03.06.2015 23:01
kamzl

ta pružina tam je aby se fajfka vibracema nespadla motor nechcípnul nebo nevynechával.Nejjednodušší je sebrat kabel a svíčku třeba s pionýra, nebo si koupit za pár korun kus kabele novýho a fajfka stojí nejlevnější už taky kolem 15korun(s kabelem otázka 50kč) a smontovat si to -vyměnit sám.

A je jedno jakou fajfku koupím nebo musím koupit přímo tu od výrobce?

A ještě k tomu spojení. Fajfku bych ustřihl od kabelu a tu novou přidělám jak? S elektrikou zkušenosti mám, ale nevím, jak je kabel (vodič) zakončen u fajfky. Nikdy jsem to neviděl rozebrané. Díky

indukční cívce potažmo proudu je jedno jaká fajfka to bude.Nový fajfky drtivá většina z nich se našroubuje do kabelu a druhý do indukčky nebo zasune.je to otázka 5minut.

lepší prvedení maj bajonety, na to pozor! musíte si na zavit sehnat redukci.navíc bývají už odrušené, tzn, že vám to nebude rušit televizi nebo rádio.

je vícero provedení,liší cenou doporučoval bych použít google kde si stači vybrat jakoukoliv, všechny budou fungovat a instalace je jednoduchá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru