Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nova loziska - jak odkonzervovat?

Zatim jsem zkousel konkor (protoze ten mam zrovna po ruce) a po delsim krouceni se to o neco zlepsilo, ale ty skviry mezi mezikruzimi jsou male, takze to moc nejde striknout dovnitr, spis jen tak nastrikat zvenku.

Pri tom krouceni z toho vylezlo trochu ridke vazeliny (asi naredene tim konkorem), ale porad to jeste klade znacny odpor (i kdyz mensi) - takze je ji uvnitr asi hodne a takhle bych na to vystrikal tech konkoru milion, nez bych ji dostal ven (coz je drahe), protoze vetsina stece po tom pouzdru.

Spis jsem myslel, jestli by se to nedalo dat do nejake sklenky, zalit nejakym odmastovacem (ale nevim jakym - lihem, benzinem,??? ) co by prez noc tu vazelinu uvnitr rozpustil, ze by vytekla a pak to nechat vyschnout a prostriknout tim konkorem, nebo podobnym "lehkym olejem".

Problem je, ze to pouzdro docela tesni a jak je to ten puk, tak na tom nic moc nedrzi, ze by se to na to dalo nalit zhora a cekat, ze toho dovnitr natece nejake znatelne mnozstvi (protoze se nahore zadne znatelne mnozstvi neudrzi)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny