Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kompresor mi vyhazuje pojistky

Jako všechny technický přístroje, je i kompresor nebezpečný. Dochází tam ke hromadění energie (stlačený vzduch), pohyb mechanických částí a elektrické napájení. PROTO JE INSTALOVÍN I SYSTÉM OCHRAN,KTERÉ SE NESMÍ OVLIVŇOVAT, ALE VZÁJEMNĚ SE "KRÝT" a tím zvyšovat bezpečnost používání.
1) ZAPOJIT MOTOR NAPŘÍMO - bez tlakového spínače - je nebezpečné stejně, jako vyřadit termostat a tepelnou pojistku u bojleru a SPOLÉHAT NA POJISTNÝ VENTIL, že to včechno zvládne. ]:( Je to čertovsky nebezpečné. Stačí pak kousek rzi v dírce ventilu, kudy tlak uniká a máte z nádrže bombu.]:)
TEDY ZNOVU: pokud chcete vyzkoušet motor, zapojte jej napřímo, ale sundejte řemeny. Pokud chcete vyzkoušet kompresor, odpojte trubku tlakového vzduchu a vyzkoušejte, jestli to fouká, ale NEZKOUŠEJTE PEVNOST TLAKOVÉ NÁDOBY VYŘAZENÍM TLAKOVÉHO SPÍNAČE :!::!::!:

2) Jediné správné řešení závady je UVEDENÍM DO PŮVODNÍHO, BEZCHYBNÉHO STAVU, tedy výměnou stykače za stejný a stejně jej i zapojit.

]:( NEVYMEJŠLEJTE KRAVINY TAM, KDE ŘEŠENÍ DESÍTKY LET BEZCHYBNĚ FUNGOVALO ]:(

ALE :>: jak píšu níže: Každý "Na svém, za své, po svém" - Tady najdete jen rady, rozhodnutí, kterou poslechnete, je na Vás.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny