Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak správně ošetřit rezavějící zárubně

Zdravím,
děkuji za rychlé reakce na můj problém. Co se týče těch mikrodírek v plechu, tak ty jsem již po vybroušení bedlivě prohlížel a zkoušel jejich průchodnost. Mohu konstatovat, že se jedná opravdu jen o malé povrchové dírky, takové mikrodůlky v tom plechu.
Takže nezbývá než věřit, že odrezovač a barva pomůžou.Jinak bych zkusil potom i vyvrtat ty dírky a vystříkat to jako ty dutiny u auta.
Co se týče rady od Mirektatra, tak 100% stavem izolace domu proti zemní vlhkosti si jistý být nemůžu. Izolace se sice dělala úplně nová, celý dům se podřezával, v místnostech se vytvořily vany z Ipy, která se následně připojovaly (plamenem) k folii, která se vkládá do podřezaného zdiva. I když jsem provávěl finální kontrolu provedené práce, ruku do ohně za 100% kvalitu dát nemohu. Takže by i mohlo dojít k jevu, který jste popsal.
Takže zkusím nahodit ještě vrstvu barvy, vyčkám a pokus se ta potvora (rez) objeví znovu, začnu pátrat po tom vlhkém zdivu. Představa měnit ty zárubně mě děsí (dlažba, obklady, omítka a v poslední řadě manželka).
Samozřejmě dám vědět, jak se věci budou dále vyvíjet.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny