Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cim cistit sprchovu hlavicu od kamena?

Mam v dome dost tvrdu vodu a za cca 4-5 mesiacov sa mi zanesu vsetky kohutiky v dome. Riesim to rozobratim, vycistenim sitiek od kamena (to vydrzi par mesiacov), ale problem mi robi sprchova hlavica (odmontovatelna z hadice), pretoze neviem vycisti spolahlivo tie male trysky, Vzdy to rozmntujem pobucham s tym, vypadnu odtial velke kusky kamena, nalejem tam octovu vodu a necham chvilku odstat.
Chvilku je tlak v sprche normalny (par dni) a potom som ta upcha cele znovu a voda tecie pod vyrazne mensim tlakom.
Nova hlavica stoji sice 2.56 eura najlacnejsia, ale to mi vydrzi zase len na par mesiacov, nie je nieco co mi pomoze s cistenim na dlhsiu dobu ako tych par dni?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
BTW. tvoj problem urcite vyriesi nova hlavica (alebo ten pol dna v kyseline :) ptz za 3dni sa ti tam…
MM.. 27.04.2015 18:26
MM..
To mi je jasne a prave preto som sa pytal, cim odstranim tie velke kusy, ktore neviem odstranit ani…
fleg 28.04.2015 06:57
fleg
Ta reakcia je vlemi pomala preto pisem hrniec a strcit to tam na pol dna. Cim vyssia teplota vody ty… poslední
MM.. 28.04.2015 12:01
MM..

Ta reakcia je vlemi pomala preto pisem hrniec a strcit to tam na pol dna. Cim vyssia teplota vody tym rychlejsia reakcia. Pisal som kyselinu citronovu lebo a) nesmrdi jak ocot a b) viem si namiesat vyssiu koncentraciu jak ocot.

P.S. pouzivam to na varnu konvicu a ine veci v kuchyni, sprchu neodkalkovavam (normalne funguje a to tu mam vapnika ze by som ho mohol predavat na kila :D) skus si pozret hlavice ktore maju vybezky na dierkach, ja som s tym nemal nikdy problem a pouzivam nejaku lacnu hlavicu do 10e ci kolko, ma tie vybezky na dierkach (novu som kupoval tusim po 5rokoch)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru