Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kolo

Bicykle su dnes defacto vsetky rovnake. Suciastky ovladlo Shimano a podla jeho rad su odstupnovane aj rady vyrobcov, ci skor "skladatelov" bicyklov. Jednotlive znacky sa lisia predovsetky dizajnom kostry a potom jednotlivymi znackami predstavcov, rukovetiek a ineho prislusenstva.
Vseobecne rady.
Nekupuj tohotorocny model. Skoro kazdy predajca bude mat este v ponuke minulorocne modely, pripadne dokonca tie z roku 2013. Zozenies defacto to iste (inak nastriekane , ine nalepky, ine doplnky) s vyraznou zlavou.
Bicykel si naozaj musis odskusat. Sloping spravi strasne vela, dlhsi, ci kratsi predstavec tiez, takze urcite si treba kupovat bicykel na mieru pre seba priamo v predajni. Samozrejme na zaver ked si vyberies mozes predajnu okaslat a objednat si to lacnejsie cez net od neviemkoho, ale je to trosku nefer voci kamennym predajnam.
Za 15k uz budes mat taky nizsi stred az strednu vybavu od Shimana, takze to bude ok.
Co ti mozno nebude sediet po case moze byt predstavec, pripadne defaultne pneu, ale to uz zalezi od stylu jazdenia. Inak nebudes musiet velmi pravdepodobne na tom bicykli dost dlho nic menit.
Na znacke takmer nezalezi, ja osobne mam rad dizajnovo Author a mam vsetky bicykle od nich.
Samozrejme pre narocnejsie jazdenie ta skor bude zaujimat typ odpruzenia vidlice, kotucove miesto klasickych brzd a pod. Ale to musis jazdit stylom, ze po zjazde v lese a prejdeni potoka zostane po tebe len biela para, ktora vznikne z rozzeranych rafikov po kontakte s vodou;o).
A takto zase nejazdi kazdy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny