Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vzdálenosti předmětů od plotu.

Zdravím chlapáci.
Existuje nějaká zákonem posvecená míra vzdálenosti od sousedního plotu co se týče skladování stavebního materiálu a jiných věcí?
Stavíme domek a se sousedem jsme se dohodli, že opravím plot, dělící naše pozemky.V klidu a bez problémů jsme se i domluvili, že zasadím z mé strany tůje, abychom si nekoukali do zahrad.Tedy to byl spíš jeho požadavek, vysadit ty tůje.Ale já souhlasil.
Okolo tohoto plotu má soused naskládané palety se stavebním materiálen, pár pneumatik a já nevím co vše.Ale tím stylem, že jsou opravdu natěsno k tomuto plotu a mi brání ve výstavbě.Tvrdil mi, že to odstranovat nemusí, že je jedno, kde má věci uložené a abych si s tím nějak poradil, že ho to nezajímá.
Proto se dostávám konečně k otázce.Existuje nějaká zákonem daná vzdálenost uložených věcí od sousedních plotů?
Jsem osoba mírumilovná a nerad se dohaduji.Ale ten můj milý soused lpí na tom novém plotě, i když jsme teprve ve stádiu stavby, což ho nezajímá a plot je to poslední, ze stránky finanční, co chci zrovna řešit.

Díky za info.S pozdravem Tomáš

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mě by zase rozčilovaly ty tůje, bych si tam připadal jak na hřbitově. :) Čili on chce plot a tobě je… poslední
Moas 02.04.2015 06:17
Moas

Mě by zase rozčilovaly ty tůje, bych si tam připadal jak na hřbitově. :)
Čili on chce plot a tobě je to víceméně buřt? V tom případě je to jasné: "Já ten plot teda udělám ale dokud si neodklidíte ten bordel tak se k tomu nemám jak dostat a plot do té doby tedy vznikat nezačne."

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru