Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem novy bojler sviti ale nenahriva

Dobry den, mam ani ne mesic stary bojler Drazice a uz po druhe se mi stalo ze jsme meli v bojleru pouze studenou vodu...neni mozny aby byla vycerpana.Dali jsme jednu vanu a jedno nadobi. Uz jsem byla rozhodnuta, ze pujdu bojler reklamovat a on ejhle,do rana bylo nahrato...a vcera se stalo to same.Teplomer byl lehce v ruzovem policku,bojler svitil,ale zadna zmena v poloze teplomeru nebyla a voda tekla vlazna.Vim kdy se spousti nocni proud.bojler sviti ale rucicka teplomeru se nehybe.v cem by byl problem?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Upřesněte svůj tarif na elektřinu.Protože boiler Dražice má v technických informacích dobu ohřevu z…
iconek 26.03.2015 22:03
iconek
Tarif???? Tarif...d25D??? :-) Máme HDO....noční proud nam jde hodinu odpoledne, hodinu večer a cca 6…
milička 26.03.2015 22:38
milička
ten teploměr je bimatalový, takže má dost velké zpoždění, a měří teplotu nádrže, ne vody, takže zkre… poslední
paul 27.03.2015 10:27
paul

Upřesněte svůj tarif na elektřinu.Protože boiler Dražice má v technických informacích dobu ohřevu z 10 na 60 stupňů 3,8 hodiny.Nevíme jestli máte dálkově ovládání HDO a nebo ještě klasickýma mechanickýma hodinama.Možná se boiler nestihne ani ohřát, když dodavatel energie zapne drahej proud.

A nebo máte vadný termostat.
Nebo někde něco špatně zapojeno, vadné ovládání HDO, kontrola stykače či relé.

http://www.dzd.cz/cs/ohrivace-vody-bojlery/kombino vane-ohrivace-vody/vodorovne

Tarif???? Tarif...d25D??? :-) Máme HDO....noční proud nam jde hodinu odpoledne, hodinu večer a cca 6 hodin v noci.Uvidim zítra rano, pokud se nenahřeje (přidala jsme teplotu), tak to budu řešit reklamací. Taky se zeptam, ten teploměr, když ho vyndam, tak je tam spiralka...zabudovaná v tom teploměru, ale po zasunutí, se nedotýka nádoby....je tam cca 2 cm skoro 3 místo mezi tou spirálkou a nádobou.....to je v pořádku?

ten teploměr je bimatalový, takže má dost velké zpoždění, a měří teplotu nádrže, ne vody, takže zkresluje, ale to nic nemění na tom že voda není teplá....já bych to zkusil dát naplno teplotu a uvidíte, mimochodem doporučuje se alespoň 1x za čas nahřát pořádně s ohledem na někerý druh bakterií, ketrý je odolný teplotě kolem 60°C

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru