Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem myčka Electrolux model ES/65010X dřívější ukončnení programu

Dobrý den,
prosím o radu. Máme myčku Electrolux model ES/65010X a poslední dobou se nikdy program nedokončí. Jednou skončí po 20 minutách, jindy po 29 minutách, někdy se dostaneme ke 40 minutám. Po zastavení programu myčka 6 krát blikne. V manuálu jenom píšou volat servis. Čistili jsme filtry a odpadní trubku. Všechno je čisté a OK. pokud se podíváte na fotografii, tak po ukončení programu je "odpadní nádoba" plná vody (vodu jsem vytáhnul já, aby jsem zkontroloval zda tam něco není - byl tam malý kousek skla, který jsem vyndal). Takže odtah je komplet čistý. Kde mám zapátrat dále? nebo fakt to hodit do servisu?
Děkuji za odpověď.
view-36SDC15319.jpg

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, uvedte sem prosim PNC cislo te mycky, bude nekde na dvirkach. 6 bliknuti by mohl byt pr…
Al2 02.03.2015 20:23
Al2
Bohužel více info nemám, ale zítra vyzkouším. Snad Vám ještě může pomoci: při otevření se vyvalí ven… poslední
stenlysko 02.03.2015 21:59
stenlysko

Dobrý den,

uvedte sem prosim PNC cislo te mycky, bude nekde na dvirkach.

6 bliknuti by mohl byt problem s ohrevem (ale nemusi) ... Pisete, že ten cas zastavení se meni. Da se nejak říct, zda to ukonci pri fazi vypousteni ci pri fazi tepleho oplachovani ? Proste vic informaci, vice popsat, co zrovna probiha podle indikaci mycky a podle toho, jake cerpadlo ci ventil slysite (napousteni ma vyrazne jiny zvuk nez myti ci vypousteni) ... pokud to dělá jen při vypouštění, mohl by být kus skla i v kabinetu vypouštěcího čerpadla ...

to PNC a bližší popsání chování té myčky pomuze v navedení na dalsi konkretnejsi kroky ...

diky

Al

Bohužel více info nemám, ale zítra vyzkouším.
Snad Vám ještě může pomoci: při otevření se vyvalí ven velké množství horké páry. Sklenice po vytažení jsou čisté, ale šedivé (leštící program??).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru