Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Myčka AEG Chyba ,20

Vsetko je ciste a priechodne. Hadicka k hladinovemu spinacu je preplachuta a prefuknuta (absolutne bez odporu), kukol som aj do vylevky, ked som vybral tepelny/ kalovy snzor a je to ciste. Cerpadlo cerpa v pohode nejake dva litre vody (plna vylevka plus hladina az centak dva nad nou) to vypusti za nejakych 10 sekund az sa vir vytvori, ked je to bez filtrov.
Este som to raz otvoril a nasiel som, ze klapka, ci chlopna, co je nad cerpadlom bola asi o 5 mm vacsia ako priemer potrubia a bola tam napchata nasilu a cela zdeformovana, na fotkach cerpadla je vzdy cervena, ale tato je cierna... mozno od vyroby dali zlu a zbytocne sa vracalo vela vody z potrubia a neskor sposobilo tieto problemy. Skusal som obvolat servisy, ale samotnu klapku mi nikde nepredaju, len cele cerpadlo za 58E... to pritom cerpa ako nove. Skusil som tu klapku aspon obstrihnut noznicami a trochu a tepla vyrovnat, ale je to silikon, takze nepomohlo. Ale toto asi nebude zdroj problemu... asi kupim kus plocheho silikonu a vystrihnem si nove rucne...
Zaujima ma ta chyba s 13 pipnutiami... ta by mohla nieco znamenat. V servisnom rezime vsetko okrem nekonecneho vypustania funguje (teda netusim, co ma robit cislo 8, mal som manual od inej umyvacky a tam je ventilator susenia a neviem, ci moja to ma). Moja umyvacka nema displej, tak komunikuje len pipanim a blikanim. Nema niekto z Vas pristup ku chybovym kodom?
Skusil som kuknut aj do elektroniky, ci tam neuvidim nejaky obhorety kontakt alebo zhorete rele, ale vsetko je ciste a leskle.
Dik za rady

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny