Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Myčka AEG Chyba ,20

A je to tu znovu...
Po polroku bez problemov znovu chyba 20... posledne dve umyvania blbla na konci programu ked vypustala v sekundovych intervaloch a nakoniec sa ani nevypla, len ked som ju otvoril a zatvoril, tak zrazu zhasla ani nezasvietila na zeleno... Vycistil som trubky, vymenil som hladinovy spinac a stale nic.... ani sa nespusti program, len vypusta do zblbnutia. Mam aj pocit, ze sa mi vracia po cerpani prilis vela vody naspat z hadice, nie je tam na to nejaka spatna klapka?
Skusil som diagnostiku a vsetko funguje okrem toho vypustenia (cislo 5), ked vypusta az kym nenahlasi chybu. Servisna sekvencia zlyha taktiez na vypustani.
V pamati su ale dve chybove hlasenia jedna je dvojite pipnutie (chyba 20) a druha je 13 krat pipne a blikne koniec a potom este raz pipne a blikne multitab. Nemozem sa dopatrat, co ta druha znamena...
Trosku ma zmiatlo aj to, ze svieti kontrolka soli aj ked je zapnuty rezim multitab (neviem, ci to s touto poruchou suvisi, ale vsimol som si to len teraz), podla navodu je pri multitab rezime automaticky sol a lestidlo deaktivovane a nesvieti (a pokial si pamatam, tak to tak aj bolo).
Nemate niekto tusenie, o co by mohlo ist? Dik moc.
PS: je to Electrolux ESL65070R, PNC: 911435003

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny