Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Myčka AEG Chyba ,20

Presne ako moja... po poslednom horucom oplachu vypusta do zblbnutia az zacne pipat.. normalne ked ide vypusti vodu a potom uz len caka na doschnutie cca 30 minut a na konci este raz vypusti a ukonci. U mna je ten spinca analogovy a necvaka, je tam miniaturna cievka a magnet na membrane, nieco ako dynamicky mikrofon/reprak plus malicky obvodik, zrejme plynule meni napatie na vystupe podla tlaku (posunutia membrany)
Ja som vymenil spinac, ale po mesiaci znovu zacalo... potom som prefukal hadicky (teda preplachol konskou striekackou horucej vody) a to pomohlo zaz len docasne (vysiel odtiel nejaky sjrajt, ale nic vazne). Mam pocit, ze problem je niekde v tom vypustacom cerpadle, ze neurobi dobry podtlak, ci tak nejak hlavne ked je zohriate od pary. Vzdy to vtedy pocut, ze je akesi hlucnejsie uz pocas umyvania ked vypusta.... My mame velmi tvrdu vodu a je mozne, ze na cerpadle sa tvoria usadeniny vodneho kamena, kedze tam vzdy zostava tak 3cm vody...
Mne pomaha, ked dam do nej za lyzicu kyseliny citronovej a zajelem vriacou vodou do plna a necham par hodin, pripadne dam aj ocot...
Skusal som predtym aj hydroxid, ale to nezafungovalo... najprv som to tam nechal len niekolko minut ale po spusteni sa cerpadlo hned seklo, lebo tam boli asi este nerozpustene granule, tak som to stopol a spustil az po par hodinach a vypustalo, ale vtedy to tiez este casto blblo.
Momentalne fungujem tak, ze vzdy, ked umyvacka stoji dlhsie ako 2 dni nespustena, tak do nej hodim trochu kyseliny citronovej a horucej vody. Na druhy den ide cerpadlo o poznanie tichsie, hlavne ked necham vypustit vodu a potom este do tej vylevky supnem trochu jari - to odporuca electrolux na premazanie cerpadla.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny