Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejasnost semafor+dej přednost v jízdě.

to mame primo u baraku taky. Znamena to : "Dej si extra bacha, pujdou tam chodci, i kdyz to ted vypada ze ne". Nacasovani svetel je takove, ze pusti auta a vzapeti pusti i chodce, kteri jsou o kousek vic vepredu a k autum zady. Tudiz ridic vidi "mam zelenou, chodci cervenou, prechod prazdny, jedu vesele" a vyrazi. V tu chvili padne zelena chodcum, ti za sebe nevidi, tudiz nevidi rozjizdejici se auta (a ve vseobecnem bordelu ani neslysi) pred sebou maji prazdny prechod a zelenou, takze vyrazi a vkroci ridici primo pred cumak, takze ridic honem slape na brzdu, aby je nesrazil.

Mistni o tom vedi a tudiz uz predem planuji zastavit pred zacatkem prechodu, protoze pokud je siroko daleko jediny chodec, tak jim tam neomylne vkroci. Pro nemistni, je to pridavne svetlo na semaforo, ze se stane prave tohle a at se na to moralne pripravi.

(Ono takovych pasti je ve velkomeste vic a mnohe nejsou znacene, hluk je vsude, cili chodci auta neslysi a i kdyz slysi, tak se hrnou na prechod, protoze kdyby cekali, az bude na silnici volno, tak ne nekterych mistech cekaji do 4 do rana zatimco na jinych cekaji do casnych rannich hodin Noveho Roku.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny