Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moc prosím o info ohledně vysílačů mobilního signálu...

Tak třeba chemtrails nevěřím a ani si nemyslím, že věřím kdejakým nesmyslům, ale to, že má elektromagnet. záření vliv na člověka je prostě fakt a že to je vliv negativní je taky fakt. To že zdaleka ne všichni jsou na to citliví tak, aby jim to způsobovalo potíže jako mě neznamená, že na buněčné úrovni to menší dopady nemá. Ty se ale postupně sčítají. Já vás ale rozhodně o tom přesvědčovat nehodlám. Lidé si obvykle zdraví neváží do chvíle než onemocní, tak to holt v převážné většině případů je. Třeba v případě kouření - ví se, že cca 2% lidí je vůči negativním účinkům kouření odolná. To jsou ti, co můžou kouřit do stovky a nic jim to neudělá. Ale u 98% to tak není a dřív nebo později na to nějak dojedou, pokud je to později, můžou mezitím umřít na něco jiného...jenže ještě pořád existují hlupáci, kteří ty dvě procenta berou za mustr a myslí si, že na tom budou podobně místo aby se dívali opačným směrem třeba na ty, co to zabilo už po pár letech.
I v tomto je to stejné. Buď se můžu řídit nějakým vojínem, co si tím opékal buřty a nic se mu nestalo nebo
nebudu ignorovat stížnosti několik desítek, možná stovek tisíc lidí na světě, co mají podobné příznaky a očividně to na ně má vliv, nebudu ignorovat zprávy neurologů o tom, jak v posledních letech výrazně roste
různý počet neurologických onemocnění, zprávy biologů o tom, jaký vliv má záření na potkany, zprávy o tom, jak to má vliv na stromy, jak v blízkosti vysílačů klesá počet zvířat atd., je toho dost. Tahle lhostejnost mi přijde mnohem horší než příp. zbytečné obavy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny