Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moc prosím o info ohledně vysílačů mobilního signálu...

Tato debata mi silne pripomina nezmyselne debaty na rozne temy, kde debatujuci nechce v podstate debatovat, on(a) uz s hotovym nazorom prisiel a sieri svoju vieru dalej. Idealne proti vsem.
Chudak zero, snazi sa tu jak blazen, ale dotycnu pani nepresvedcis, ona uz presvedcena je.
Inak u rodicov na baraku (byvaju na 12p) prisiel posledny operator robit LTE. Od zaciatku som bol proti, nielen preto, ze tam mam svoje wifi anteny a budeme musiet robit kompromisy s antenami, ale z inych dovodov.
Paradoxne prave ludia byvajuci pod antenami su v hluchom uhle a nebudu mat signal z daneho vysielaca (mozno z nejakeho odrazu), po namontovani stanice sa vzdy v bytoch pod nou robia merania signalu kvoli hygienickym normam a toho EM smogu mame okolo seba tolko, ze by si musela byvat kolmeter pod zemou, aby ta nic nezasiahlo.
NIcmenej bazu by som na nad sebou mat nechcel. Preco?
- ako som spominal, operator sa dodrbal na strechu, kde uz mam anteny ja, hoci vedlajsia strecha rovnakeho baraku je volna. Preco netusim.
- operator plati spolocenstvu vlastnikov rocny najom a tak "kazi" ceny najmov pre lokalnych ISP. Ludia nerozlisuju medzi mobilmi a wifinami, pre nich je to vsetko jedno, nicmenej ja ako maly ISP si nemozem dovolit zaplatit za strechu, ci vodojme mesacne stovky eur ako platia mobilni operatori.
- pomerne casto si mobilni operatori na strechu okrem anten "prirobia" rozne nadstavby, ci dokonca cele kontajnery. O ich uchyteni a vplyve na statiku celej budovy si dovolim silne pochybovat, ale nastastie toto nebude ten pripad.
- v baraku, ktory ma 40 rokov este neboli robene elektricke rozvody a su tam povodne. 24h odber niekolkych kW moze spravit s celym barakom divy, sam som zazil uz podobne veci pri mensich odberoch. Nehovoriac o tom, ze zasah do stupaciek je vzdy loteria...ked som nechal vymenit pred par rkmi v celom baraku kable od Telekomakov nesla asi jeden den elektrika par poschodiam, pretoze sa niekde nieco prerusilo, ci skratovalo. Robilo na tom 8 chlapov 2 dni a miestni dochodcovia ma opluvali, ze im vypli pracku opcas prania a ze vecer nemohli pozerat telenovelu. Odvtedy sa do miestnych zalezitosti radsej neangazujem.
- niektore bazy maju zalozne zdroje, kde okrem klasickych baterii bezia aj naftove generatory a tam by som byvat urcite nechcel, aj ked dlhodobe vypadky prudu byvaju nastastie viac ako zriedkave.

atd


Dovodov by som si nasiel este milion, ale zdravotny medzi nimi nie je.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny