Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moc prosím o info ohledně vysílačů mobilního signálu...

Znovu se budu opakovat. Šíření signálu je nehomogenní. Když se staví vysílač, pravděpodobně okolo toho budou ty několikasetstránkové dokumenty. Také budou jistě nějaké tabulky a podobně, také lze signál měřit, ale nikdo Vám to nezaručí. Nejde to. Různá měření a podobně se provádějí spíše pro zajištění pokrytí signálem. Svet se zbláznil už dávno :-) a to nejen v bezdrátových technologiích. Dovolím si tvrdit, že například usednete li do auta a pojedete třeba na nákup, jste na zdraví a životě ohrožena nesrovnatelně více, než radiovými signály.
Smiřte se s tím, že doba je taková a ať budete chtít jakkoliv, radiovým signálům se již nevyhnete. Zejména, pokud chcete žít v civilizovaném světě.
Dokonce, kdyby jste se odstěhovala na pustý ostrov, mohla byste posléze zjistit, že jste právě v dráze paprsku vojenského radaru s dosahem 10000 km.
Radiové signály jsou a asi již budou. Asi již nelze se jim vyhnout.
A jak naznačil Kurt (asi bude pode mnou), různé stránky na netu, které se těmito vlivy zabývají, mají spíše charakter konspirativních teorií. Často mají za účel strašit lidi, uvedené vědecké poznatky bývají vytržené z kontextu a někdy nepodložené. A někdy buď na stejné stránce, nebo "kousek vedle", najdeme nabídku zcela zaručeně fungující folie, deky, kabelu, spirály z drátu v kouli a podobných "zaručených" prostředků k odstranění elmg smogu. Samozřejmě za nemalý peníz. Samozřejmě po změření v laboratoři to má asi takový účinek, jako školní sešit na stole.
Moje rada zní: Žijte zdravě tak jak to jde. Chraňte sebe a děti před úrazy, dávejte pozor při řízení auta, buďte opatrná při používání el. spotřebičů, jezte pokud možno nezávadné potraviny. Uděláte pro své zdraví a zdraví dětí rozhodně víc, než studováním elm. záření a jeho vlivu.
Dokonce vypuštěním těchto obav kouskem prospějete svému zdraví.
Přehnané obavy z něčeho, zdraví škodí. To je na rozdíl od elm. vlivu skutečně
prokázáno. 8-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny