Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Prosím o radu, zeď

Zdravím. Mám problém a dochází mi nápady. Mám stěnu viz foto, byl na ni nalepený korek hnusným sajrajtem který ani za boha nejde dolů. Už nezabrala horkovzduška, špachtle, šmirgl, prostě nic. Navlhčit zeď a drat to špachtlí je skoro nemožné protože ono lepidlo je nepropustné a voda jen steče na zem. Špachtlí na sucho to už vůbec nejde, klouže po tom jako po másle. Jediné co jde je vzít dlátko a osekat štuk ale i to je morda jako prase a než vůbec oberu tu jednu zeď tak to potrvá dny.

Problém je v tom že mám ještě jednu takovou stěnu na které je zatím i korek a nevím si rady co s tím, potřebuji to mít do vánoc vymalované a hotové. Existuje nějaká elektrická fréza co umí ofrézovat jen štuk? Nebo jak by se to dalo ještě "rychle" udělat ? Napadá mě že by se na tu druhou zeď dalo přidělat nějaké dřevo aby se za ním schoval korek ale to by asi nebylo levné, a nebo sádroš. Nejlepší by bylo to omlátit celé až na cihlu a nahodit znovu ale to by taky sežralo moc peněz. Navíc to spěchá. Prosím o radu, už jsem z toho fakt zoufalý.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
jsetli to chceš na cihlu, tak já mám dobrou zkušenost se sekyrou..to lepidlo bude chemopren a to nej…
paul 05.12.2014 17:14
paul
Existuje špeciálna fréza,vyzerá ako karbobrúska,no hlava je okrytovana a napája sa na priemyselný vý… poslední
Slavco31 02.01.2015 15:16
Slavco31

Existuje špeciálna fréza,vyzerá ako karbobrúska,no hlava je okrytovana a napája sa na priemyselný výsavač.Vo vnútri rotuje kríž na ktorom sa otáčaju ozubené kolieska.Hlbka záberu sa dá regulovať,ten kryt je gumový a prilieha k stene.Trochu prachu bude a nedostane sa to celkom do rohu.Práca je rýchla- 1m2 za asi 2-3 minúty.Na netu sa da nájsť pod pojmom sanačná brúska.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru