Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nahození vnitřní sanační omítky.

Zdravím, tak nejdřív abych trošku ospravedlnil můj hloupý dotaz. Sice jsem technicky nadaný ale bohužel trošku v jiných směrech a po pravdě ještě jsem neměl přiležitost doma nikdy nahazovat omítku natož tak sanační tak se tedy ptám.
Sice si připadám hloupě ale jak nahodit správně sanační omítku? Mohl by někdo poradit amatérovi jednoduchým postupem?

Věc se má tak že teď obývám přízemí našeho "nemalého" domu a jak už to u starších domů bývá tak se na pár místech vyskytují vlhnoucí zdi. Zdi by bylo třeba podsekat plachy a tak znovu odizolovat ale to se hned tak nestane a proto bych potřeboval aspoň na pár let aby byl klid nahodit omítku zpátky. Situace je viz. foto, podobných opadanců je víc ale tenhle mě teď trápí nejvíc. Starou omítku ještě osekám víc, až k zemi, ale co potom? Máme doma sanační omítku CEMIX. Poradil by někdo jak to nahodit aby to tam vydrželo co nejdýl0? Díky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tady by se dala najit i vapenna sanacka. http://www.proficb.cz/dokumenty/CZ%20Katalog%20san ace%2020… poslední
pospa65 10.11.2014 11:49
pospa65

Tady by se dala najit i vapenna sanacka. http://www.proficb.cz/dokumenty/CZ%20Katalog%20san ace%202011%281%29.pdf Jo a jeste bych zapomel, az nahazite jadrovou sanacni omitku a nechate ji radne vyschnout tak si kupte jeste sanacni fajnovou(stuk). Natahnete glajtem nechate lehce proschnout a zafilcujete tocivymi pohyby, nesmi se vam lepit na houbu, vic ten filc vyzdimejte. Kdyby jste chtel davat tu fajnovou tak samozrejme tu sanacni jadrovou nechte 2 az 3 mm propadlejsi z duvodu naneseni fajnove.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru