Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Regulátor teploty

Napr. tu je nazorny priklad jak sa to zapaja
http://loudmouthbrewer.wordpress.com/2013/12/10/di y-stc-1000-2-stage-temperature-controller-wiring-d iagram-with-indicator-lights/

To zlava je privod elektriky, cierny je faza.
Tie 2 veci vpravo su len indikacne ziarovky to nepotrebujes mozes vypustit.
Tie zastrcky v strede obrazku su pre tvoje zariadenia (topitko a trafo pre vetrak chladenia), nemusis to robit ako zastrcku. Nulak (na obrazku oranzove dratiky ale nulak je u nas modry) sa dava priamo na tie zariadenia vsetky.
Zelenozlty (uplne lavy) je ochranny vodic to sa dava len na kovove obaly apod. Musi to byt ten ktory ide na kolik zasuvky (ak je zariadenie s dvojitou izolaciou ze sa nemoze dostat elektrika na obal, tak ten drat neexistuje).

Ked k tomu chces davat este spinacie hodiny, tak musis zabezpecit aby tie hodiny spinali fazu (zmerat co spinaju apod), a tu spinanu fazu z hodin privedies na kontakt fazy pre chladitko, takze bude tam faza ktoru spina "cool" rele tej veci z ebay a sucasne spinana faza z hodin. Vsetko vcetne hodin musi byt pripojene na jeden privod elektriky, aby sa nemohlo stat ze tam bude ina faza alebo ze sa zameni faza a nulak na hodinach apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny