Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké vrtací kladivo?

Ani jedno z nich není bourací kladivo.

Na malý šolichy jsou obě oki a vicemene srovnatelny.
Mam Metabo 28 UHE multi. Ma fajn vychytavky jako ovládacím koleckem nastavitelný otacky a ty drzi za vsech okolností, pridava si proud tak, aby bez ohledu na odpor materiálu, do ktereho busis, jelo furt stejne. Je ale podstatne drazsi. Kazdopadnr ale na velký bourání to s těmahle kocickama (vcetne toho myho Metaba) není. Necely 3J na uder je prostě malo. Navic jak zacnes delat neco náročnějšího a fakt s tim zkusis bourat barak, rozhodis si hodně rychle osu a pak uz to na přesný vrtání nikdy nebude. Na co pak multifunkci (?)

Ja kdyz delam mensi věci, kde si s tim muzu vyhrát, jedu s tim Metabem. Kdyz potrebuju fakt bourat nebo vrtat treba 45 cm diry o prumeru 3 cm do zdi nebo delat proste něco většího, tak si pujcim od kamose čtyřikrát tezsi profi hiltku na SDS Max a to je sakra jinej frkot. Je to dřina, když to clovek musi zvednout nad vysku pasu a nemuze mlatit do zrme nebo zaprit o koleno pri vrtani/mlaceni do zdi, ale rychlost je naprosto nesrovnatelna. Holt 2,8 J na uder nebo 20 ci 40 J se sakra sakra rozdíl.

Kamos boural barak. Vyresil to bravurne :-) ... koupil si nejakou sragoru v OBI (Assist či co) za dva tri litry, poradny bouraci kladivo s SDS Max sklicidlem. Velka sila ale houby kvalita. Budiz. V pulce baraku urval hlavu, tak sel do OBI znova a koupil si jeste jedno :-) S tim doboural zbytek baraku a pak obe vyhodil ;-) ... za ctyri pet litrů zbourano, kam se hrabou pujcovny :-)

Z Tveho dotazu mi prijde,, že chces fakt bourat jak o zivot o víkendech, v tom pripade kasli na multi funkce a kup si levny velky bourací kladivo za par šupů s SDS Max sklicidlem a az dobouras, zahod to :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny