Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zapojeni nove elektricke trouby

Zdravim, o vikendu budu zapojovat novou elektrickou troubu (Whirlpool AKP 459 IX). Chci se zeptat, kdysi jsme museli novou troubu pred prvnim pouzitim "vypalit", tj. bezela naprazdno a kourilo se z ni az hruza, ale to uz je rada let. V navodu o tom ale nic nectu, takze bud uz to neni treba nebo to taji :-) Mate s tim nekdo zkusenosti? Diky. Jirka

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Trouba uspesne zapojena a "vypalena", dymu a smradu bylo mene nez jsem cekal a na veceri uz jsem mel…
JiriTr 21.09.2014 01:19
JiriTr
Smolík :-) . Otvor má být podle návodu výrobce, včetně odvětrávacích prostupů a kanálů, které nedopu…
mirektatra 21.09.2014 06:13
mirektatra
Linku jsem delal mesice pred koupi trouby, otvor se udelal zamerne trochu vetsi, resp. prumerny :-)… poslední
JiriTr 21.09.2014 13:21
JiriTr

Trouba uspesne zapojena a "vypalena", dymu a smradu bylo mene nez jsem cekal a na veceri uz jsem mel veprova zebra :-)

Jeste se chci zeptat, v lince byl predchystany otvor a trouba je o cca. 3 cm uzsi a docela se hybe, jak ji uchytit? Samozrejme moznosti je rada, ale jaky je doporuceny zpusob? Jasne, doporuceny kym ;-)

Diky

Smolík :-) . Otvor má být podle návodu výrobce, včetně odvětrávacích prostupů a kanálů, které nedopustí přehřátí vnitřního prostoru linky, protože jinal vypne tepelná pojistka pláště trouby.
Doplnil bych otvor lištami z tvrdého dřeva přilepením "na tupo" k stávajícímu materiálu a přišrouboval rám dvířek trouby tak, jak předepisuje výrobce.

Linku jsem delal mesice pred koupi trouby, otvor se udelal zamerne trochu vetsi, resp. prumerny :-) Odvetravani je zepredu nad dvirky trouby, takze tam problem nebude. Navod od vyrobce o montazi celkove docela mlci, poptam vyrobce a pak nastoupi improvizace :-) Diky

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru