Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zpevnění příjezdové cesty

Díky pánové za všechny rady. U chaty je problém v tom, že na cestě a kolem ní, není dostatečný manipulační prostor. Třešničku na dortu tomu dává přístřešek nad celou cestou s výškou cirka 2,5 metru (musel bych změřit). Válec tedy nemá šanci. Pod střechu se dostane leda již zmíněný bobek, ale bylo to tak tak. Škrtal o střechu hydraulickými hadičkami.

Vzhledem k tomu, že jste se shodli na zhutnění půdy, volil bych variantu, kterou jsem viděl u kluků na rekonstrukci rozvodny. Byl to malý vibrační válec na dálkové ovládání, který vypadal podobně, jako tohle. Je asi metr vysoký, takže rozměrově by vyhovoval. Bojím se ale, že by díky silným produkovaným vibracím by sunul všechen makadam svou vahou dolů k chatě.

Padla zde také otázka, jak hrubý makadam je. Těžko posuzovat, ale přirovnal bych to k tomuto na fotce.

Jaké byste volili provizorní řešení, alespoň do příštího jara? Napadá mě opravdu jen zasypat hlínou, prolít vodou a takto opakovat, než se cesta zpevní..


- - - EDIT - - -

Ještě jsem zapomněl dodat, že o vodu je již postaráno. Rozkopali jsme napojení lesní cesta <-> příjezdová a vsadili do země dva dřevěné trámky napuštěné ..ehm.. olejem. Díky tomu vznikl velký přechodový úhel, takže jsme museli dosypat terén na příjezdové cestě.

Od vody máme tedy na pár let pokoj.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny