Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem olejové radiátory

Normalne sa to riesi tak ze uklizi sa v tricku a sedi vo svetri. Alebo ty uklizis len pri okne, a v tej polovici pri ziarici potom len sedis a neuklizis? :)

Bodove kurenie je neprirodzene a nezdrave. Prirodzene je mat v celom byte rovnomerne 20-21 stupnov. Napr. aj preto aby mal stejnu teplotu aj nabytok a steny, potom teplota ani moc nekolise. A nevytvaraju sa potom ani jedovate plesne kvoli kondenzacii pary na studenych stenach.

P.S. infra ziaric sa da pouzit obcas ak je clovek chory apod a chce mat lokalne viac teplo, ale da sa to aj bez toho napr. chory clovek ma lezat zabaleny v posteli a tam bude mat 40stupnov, nepotrebuje vykurovat izbu na 40stupnov za drahe prachy. Pouzivat to trvalo je silne neekonomicke a ako som uz pisal aj neprijemne (mas rozdielne teploty na nohaj a na rukach co vytvara pocit zimy aj ked uz mas 25stupnov v miestonsti, ptz nohy uz maju 40. Ked to obcas pouzijem tak mam to 2m od seba, ale smeruje to na nohy, tak preto. Ked to nasmerujem na mna tak zas bude zima na nohy = stejne ma potom clovek pocit zimy aj ked uz vykuril miestnost za drahe prachy na trenirkovu teplotu)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny