Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Navigace nebo Tablet s GPS

Zrovna objednávám z Číny androidový telefon 5,5 palce za cca 1700 kč jen kvůli navigačce pro mladou.Proč kupovat parodie na navigaci TomTom či Garmin, když na netu jsou volně stažitelné kvalitní SW pro navigace.A i Google mapy fungují dobře.
Můj známej prodává navigace, taky nějakou made i China za 3200 včetně Igo 9 a fungujícíma aktualizacema bez omezení zadarmo.Vycházejí cca co čtvrt roku a no problemo.Používám ji v kamionu po celé Evropě a nestalo se mi že bych někam nedojel.Samozřejmě, jako u každé navigace, musí člověk používat hlavu.S dodávkou problém nevidím, s kamionem se slepá dvěra v navigaci nevyplatí.To už pak nastupuje mapa a mozek.
Prodává je za 3200 i s poštovným, má to 7 palců, Fm vysílač a podobný nesmysly.Mi funguje již třetím rokem, nonstop zapnutá v zásuvce autozapalovače.Až zdechne, bez lítosti vyhodím a koupím další.

Nechci tady navádět k warezu, ale pokud je člověk šikovnej Sw a mapové podklady si sežene za pár minut.Nacpe je do jakéhokoli šuntu s GPS čipem a jezdí.Nemusí kupovat předražený Tomtomy a podobně za nesmyslný částky.Ono i ta doživotní slibovaná aktualizace není nekonečná a na všechny státy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny