Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Úložný box

Já aktuálně budu dělat skříňku na dokumenty a další blbosti. Zamykatelnou, aby tam nemohly děcka.
Dělal jsem si i policovej systém po stěnách, jídelní stůl, pracovní PC stůl a celou předsíň (vestavěná skříň na míru). Není to zas tak složitý, když víš, jak na to a máš nějaký zkušenosti. Můj tata je vyučenej stolař, má doma dílnu, takže jsem se od něj dost naučil. Třeba kolíkování není žádná prdel. A doslova platí dvakrát měř, jedou řež. Všechno důkladně naplánovat a propočítat. Jde o milimetry, který se blbě dorovnávají.

K boxu - můžeš koupit hrany papírový, co se nažehlují (dělej to přes papír, ať nepopálíš hranu), nebo plastové, které se lepí (chemoprén). Ty plastový jsou o dost odolnější.

K další výrobě - pokud budeš cokoliv dělat, tak než koupíš materiál, především kování, tak si srovnej ceny. Já nakupuji v místním truhlářským obchodě, o kterým se tvrdí, že je drahej. Kovová úchytka na otevírání dveří stála nějak 120 - 150Kč. V Bauhausu, kam chodí takoví, jako ty (sem tam jednou za čas) tu úchytku měli za 260Kč! Ono jeden kus se nezdá, ale na vestavěný skříně do ložnice jsem jich potřeboval 14ks. A to by se mi v BauBau pěkně prodražilo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny