Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Roztrhlo se vodovodní potrubí.

Díky. Něco s tím budu muset udělat.

Co se týká toho bytu ( a Vaší narážky na BD ), tak je to bída zoufalost.
Ulice Dobrovského v Brně vede přímo nad Kralovopolským tunelem. Spousta lidí, co v domě bydlela dřív, byty raději prodala. Zůstalo pár důchodců. Nově nastěhovaní jsme tu všichni pár měsíců - max. 1,5 roku.
Mám třeba problémy zastavit vodu v bytě. Do bytu vedou 2 stupačky s vodou. Jedna do koupelny a jedna do kuchyně. Každá má svůj vodoměr. Nejsou tu kohouty na zastavení vody. Lze zastavit jen vodoměrem. Zde jsem poprvé v životě uviděl vodoměr přišroubovaný " do zdi 1 trubkou " s kohoutem ve vodoměru. Pro výměnu tohoto vodoměru musíte zastavit celou stupačku a vypustit vodu v patrech nade mnou.
Když se zdálo, že se lidi domluví a s dotací magistrátu se něco opraví ( rozpadající se dveře do bytů, stupačky, vlhké sklepy ) a podařilo se k předběžnému souhlasu ukecat i důchodce, tak jedna Avon lady, která si nějaké opravy v bytě už udělala sama nesouhlasí, aby ostaní měli něco z dotací.
Je to zoufalost. Člověk má na účtě peníze na opravu a neví ve které zdi příští léto povedou stupačky - voda a plyn.
Oba vodoměry v bytě mají samolepku K 56 04. Jestli jsem se dostal ke správným informacím, tak jsou to 10 let staré vodoměry, které se mají vyměńovat po 5 letech. ( připomínám, že já jsem se nastěhoval letos v únoru ).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny