Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Komunikace s řemeslníky - už me to štve

Je to smutne, ale je to realita. Dnesni fachmani bud praci nemaji a to je spatne,nebo toho mají ( naslibuji ) moc a to je ještě horsi ( pro zákazníka ).

Stavba me naučila a musim priznat, ze psychicky jsem zestárnul tak o 20 let, hruza , des, uz nikdy bych to tak nerealizoval.
Zacalo to KB a hyposkou, kterou reditel ( velice dobry znamy a kamarad z fotbalu ) malem totalne zazdil . Pak sadrokartonari, kteří když jem jim tyden před nastoupenim na zakazku volal, tak me suse oznamili, ze mají lepsi kseft a ze se mnou nepocitaji ( To hovado se ani neobtěžovalo to dat vedet ), pak truhlar, kterej pobral zalohu na schody a dveře a ja ho pul roku nahanel aby alespoň udelel nejakou praci .

Okna a dveře od renomovane firmy, vysledny odstin jiny, nez jsme se dohodli, ale podle smlouvy to byla moje chyba, protože jsem nevedel, ze barva Orech-palisandr, je vlastne Zaklad a vrchni barva a ne kombinace těchto dvou a pak ještě totolni dojebani jednoho ramu, kde na velikosti dlane byly tzv. Lodicky od suku jedna vedle druhé a to ze je pry super, protože je to masiv a ne nejaky plast....ATD...ATD..

Je toho mraky a jsem vylecenej, vycvicenej a pekne neduverivej k lidem, fakt jsem se zmenil a muze za to ta stavba potažmo ty soukromy hovada, který to mají jako folklor.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny