Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kapající kohoutek

dobrý den, prosím o radu, začal mi kapat kohoutek v kuchyni (teplá voda), nevím zda je problém v baterii, protože i když vypnu vodu ve stupačkách tak kohoutek stále hodně kape. A když odmontuji baterii tak vytíká trochu teplé i studené vody i když je voda ve stupačkách vypnutá. Děkuji za každou radu. Jana

Předmět Autor Datum
První kapání teplé je problém baterie. Vytékání vody po odmontování baterie způsobuje buď zbytek v t…
kejki 17.07.2014 00:21
kejki
jj díky za odpověď , asi to bude tou stoupačkou, protože i po vypnutí vody to teče celkem hodně a dl…
Neinstalaterka 17.07.2014 17:55
Neinstalaterka
proč vás zajímá stoupačka?pokud vám kape voda lhostejno jestli teplá nebo studená z baterie tak je z…
dabac 18.07.2014 14:36
dabac
Ještě doplním. /Pokud odebíráte vodu z vlastního bojleru tak si překontrolujte pojistný ventil.Může… poslední
dabac 18.07.2014 14:47
dabac

proč vás zajímá stoupačka?pokud vám kape voda lhostejno jestli teplá nebo studená z baterie tak je závada na vodovodní baterii.Otázka je jakou baterii máte jestli to je baterie stašího typu tzv.kuželka tak stačí vyměnít těsnění.Někdy se musí zafrézovat sedlo nebo dát těsnění tzv čočku.Pokad je to baterie tzv keramická nebo kul .ventil tak vyměnit baterii.

Ještě doplním. /Pokud odebíráte vodu z vlastního bojleru tak si překontrolujte pojistný ventil.Může se stát že je nefunkční tím pádem při ohřevu vody stoupne tlak v rozvodu a může to kapat také.To by jste měla ale poznat že okamžitý tlak je vysoký a voda vám z kohoutku vyprskne.Potom také může nastat nebezpečí exploze v důsledku velkého přetlaku v systému.Je nutno přetlakový ventil občas protočit aby se eventuální nečistoty uvolnily a tento byl funkční.Nebo okamžitě vyměnit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru