Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Sousedi dupou - lustr drnci

Zdravim,

po delsim case Vas opet zadam o radu. Tentokrat mame problem s osvetlenim v obyvacim pokoji, ktere z duvodu pomerne znacenho dupani sousedu nad nama drnci. Pri blizsim prozkoumani jsem zjistil, za takto drnci 3 kovove plisky, ktere jsou umisteny mezi zarovkou a stropem lustru (viz foto). Ty plisky jsou defakto prisroubovany ve stejnem miste jako objimka na zarovku. A jsou pomerne mekke, proto vlastne lezi na zarovce. A tim padem kazdy trosku vetsi otres prichazejici shora, je rozdrnci. Coz je nekdy pekelne rozcilujici.

V jinych mistnostech mame jine osvetleni a tam je to v pohode. I kdyz tam sousedi dupou stejne, tak nic nedrcni a visute svetla se taky ani nehnou. Proste jenom tady toto svetlo v obyvacim pokoji ma ponekud nestastnou konstrukci.

Nevite nekdo k cemu tam ten plisek je? A pripadne co stim? Napadlo me to nejak prilepit ke stropu lustru, pripadne uplne odmontovat (ale jak rikam netusim urceni toho plisku). Jeste jsem uvazoval neco vzpricit mezi objimku a zacatke toho plisku, ale to nevim teda...a asi by to ani nepomohlo.

Poradite prosim nekdo?

Diky moc

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny