Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problemy so 100V rozvodom, vypinanie zosilovaca amperror

Tak som z toho jelen, dnes som napojil jedno repro priamo na repro kabel, co som nasiel doma a aj so 6W trafom to hralo tak ako malo, regulacia sla az na maximum, vykon bol dostatocny a zosilovac sa nevypinal. 6W trafo hralo ako o zivot.
Moja teoria je, ze firma, co tahala kable pouzili blby kabel (co pouzila), pretoze pouzila klasicky 1.5mm CYKY, co je IMHO chujovina. Ja som este repro na elektrikarske CYKYny nezapajal.
SKusil som pre istotu vypojit ovladac hlasitosti a zapojil CYKY kable na priamo na repro, kedze v krabici ovladaca pokracuje linka dalej, ci tam nie jo nejaky skrat. Bohuzial po zvyseni na -16dB sa zosilovac vypol s hlaskou amperror.Takze to je fakt podla mna kabel.
Ale volal som s clovekom, co ich spravil ovela viac rozvodov ako ja a povedal mi, ze aj napriek nevhodnemu kablu by sa to takto spravat nemalo, takze mal bud teoriu skratu alebo zleho zapojenia. Skrat som vylucoval (ved to by neslo vobec), ale tvrdil mi, ze pri 100V by sa to mohlo prave takto prejavovat az pri zvysenych vykonoch. Zle zapojenie zase predbezne vylucujem ja, tam proste nie je velmi co zle zapojit.
Fakt som v koncoch, asi kupim este 15m CYKY a skusim to zapojit napriamo ako to bude hrat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny