Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno -Doporučení adekvátního vozu-rady,zkušenosti-

Zdravím, dnes jsem se po dlouhém rozmýšlení zbavil jednoho ze svých "miláčků" a to BMW 530D E39, bylo v parádním, originálním zachovalém stavu a hlavně to byl kus opravdu vyšlechtěný ne skopanina či tuning opravdu decentně vyhlížející auto. Zbavil jsem se ho z důvodu opravdu velkého nevyužití kombinace nafty, automatické převodovky a kombíku s cestami typu jedu udělat "kolečko" po okreskách 20 km to opravdu není nic pro toto auto, proto šlo do světa za adekvátní cenu dokud má ještě hodnotu..
K dotazu hledám menší auto nejlépe s benzínovým motorem a hlavně manuální převodovkou aby se s tím dalo tak nějak jezdit i denně ale není podmínkou na to mám jiná auta, osobně spotřebu neřeším ale vůz bude využívat i syn takže ten to trochu řešit bude takže něco s čím se dá normálně jezdit do těch 7 litrů na sto. Co jsem takhle koukal tak taková Octavie RS I asi špatná volba není spotřeba by byla vyšší ale zase je zde několik aspektů kvůli, kterým bych to nechtěl dokonce jsem zde psal dotaz ale od zájmu nějak opadlo, opravdu si nevím rady s výběrem či alespoň typ po čem koukat, mělo by to být něco co se dá jak já říkám šlechtit a pak to nějak vypadá alespoň.
Co se týče určitých požadavků určitě rok min. 2001, manuál, benzín, velikostně menší než byl "parník" rozpočet dejme tomu 80-90 000,- max. Vím dotaz je to takový podivný ale když si člověk neví rady..
Vím že je nesmysl koukat třeba po takové Octavii protože to je všude, dále Peugeot nevím možná nějaká 206 ale to je spíše autíčko to města nepočítám ten dvoulitr což by mohlo být zajímavé ale zkušenost nemám, já preferuji od jak živa BMW a MB..Díky alespoň za nějaký impulz či náznak po čem koukat.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak nakonec a nyní už definitivně padla volba na Golfa IV 1.8T shodou náhod se mi poštěstilo a takhl…
Alab 02.05.2014 14:10
Alab
Jsem rád, že jsem nakonec "dohodil" vůz, který vyhovuje vašim požadavkům. K těm odkazům co jsem udáv… poslední
Kuba233 04.05.2014 00:59
Kuba233

Tak nakonec a nyní už definitivně padla volba na Golfa IV 1.8T shodou náhod se mi poštěstilo a takhle na rychlo jsme narazili na opravdu pěkný kus v dobrém stavu, bez nějakého tuningu, pouze decentní úpravy..Děkuji za rady a názory- uzavírám téma.

Jsem rád, že jsem nakonec "dohodil" vůz, který vyhovuje vašim požadavkům. K těm odkazům co jsem udával, nemyslel jsem to, tak, že právě ten vůz by jste si měl koupit. Myslel jsem to pouze orientačně. Doufám, že vám bude auto sloužit tak jak má.
S pozdravem Jakub.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru