Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno -Doporučení adekvátního vozu-rady,zkušenosti-

Nešlo o stoletý.Nešlo ani o nový. Tyhle auta čím více si je snažil dávat do kupy tím to bylo horší a dražší.
Do japonce, němce, ještě jakžtakž Forda když si něco investoval bylo to konečný a levný a ne že když měníš prasklý topení musíš odlepit sklo a rozkopat celou palubovku, která už pak odmítá fungovat jako u francouze.

Hele zdárný příklad, měnilo se u nás vedení firmy, při tý příležitosti, dosazení především nového GŘ a managementu poskytl majitel firmy finance na zakoupení nových reprezentativních osobních vozů.

Nevím z jakého důvodu ale vybrali si 7 vozidel Citroen C4 CACTUS. Byly slavnostně přivezeny a předány.

Stávající vozidla značek 3x AUDI A8 , 2x Volvo XC 90 a 2x Octavia byly přenechány na základě znaleckých posudků jako protiúčet při koupi výše zmíněných Kaktusů(naštěstí nebylo nikde psáno za kolik)

Nic tohle se stalo před měsícem. Po týhle zatraceně dlouhý době 30ti dnů již byl jeden kaktus odeslán na reklamaci z důvodu nefunkčnosti klimatizace, druhý z důvodu nekvalitně provedeného interiéru a třetí světe div se ten zatím poslední 3 tam projistotu klimu nedali i dyž tam měla být.

Hele jen chci říct že ty jmenovaný Audiny a Volva se Škodovkama tam byly udržovaný nějakých 15let a i tak by ty auta měli vyšší reálnou cenu takový jak byli než ty kaktusy.

A vem si kolik teda reálně daly za tu C4, nevím jak to přesně funguje ale i kdyby tak se moc mýlit nebudu že to víc jak 150000,- nebylo.A co pak můžeš za takovou cenu chtít, když ti to mile rádi za tenhle peníz prodaj a nepohrnou 15ti letýma auta na protiúčet.Viz ty jejich klimatizace, interiéry, časem kde jaký vánoční stromečky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny