Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno -Doporučení adekvátního vozu-rady,zkušenosti-

Megane 1.6 = Vánoční stromeček, pěkně to v něm furt bliká, hraje spíš to stojí a pak shnije a je to na výhoz.Nemluvím o chronických výměnách spínacích skříněk nebo o neustále nefungujícím(vlastně až moc dobře fugujícím) imobilizéru.

Clio na to už radši nemyslim a ani si nevzpomenu co to bylo zač.

Xsara 1.6 a ZX = velice nezdařilý pokus napodobit kokpit vesmírné lodi a ty jejich protimrazový pojistky, radši nemluvit. Zvýraznil bych nejednu výměnu benz. čerpadla a praskající chladiče(úchyty)

405, 205, 309, Boxer
z těchle 3 bych se zastal leda 405 a Boxera v naftě, jinak co 205 to hrůza furt nějaký problem, vzpomínám na velice kvalitní nefungující elektroniku

309 je hnusnej předraženej žralok, kterej se odmítá hnout z místa když jste líní zapnout všude pásy a když už to máte hotový začne po x kilometrech hrát na poplach kvůli tomu že není ve dveřích zapnutý cosi jako dětská pojistka.

Obecně tyhle auta nesnášim protože jsou vybavený kdejakým Le´super speciale technologií a čím novější tím je to horší.

Navíc jak jeden tak druhej tak 3 se po sobě opičej a nic novýho nevymejšlej jen tomu řikaj jinak(Megane=Xsara, 106=Clio, apod)

A že by neměli dobrý motory to neřikám ale ty věci kolem co dovolujou tomu autu jet to je katastrofa,a slyšel jsem dokonce a osobně tomu něvěřim že xsary měly blatníky z pozinku aby neshnili do druhý sezony, což je další věc která je horší snad jen už u felicíí a to je hniloba.

a nejsem čůrák ale kokot.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny