Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno podvodník

Dobrý den.Nechali jsme si s manželem postavit dům od jednoho našeho známého,který se jmenuje František Nekvinda a bydlí v Praze v Pivcově ulici na Barandově.Jenomže dům nedostavěl a peníze,které jsme mu dali jsou Bůh ví kde!Chtěla jsem se zeptat jestli někdo má stejné zkušenosti s tímto pánem...že bychom společně na něj podali trestní oznámení.Děkuji za odpovědi .Delfi

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Když už špiníte resp. zveřejňujete někoho jméno, tak připojte i své nacionále!
Uroboros 04.04.2014 20:49
Uroboros
Své nacionále mám v profilu.Ale na rozdíl od Vás jsem slušně pozdravila.Nikoho nešpiním.Snažím se s…
delfi 04.04.2014 20:54
delfi
Že už rok na jediné správné řešení kašlete, je jen Vaše blbost, snad jste měli nějakou smlouvu. Poku… poslední
Uroboros 04.04.2014 21:50
Uroboros

Své nacionále mám v profilu.Ale na rozdíl od Vás jsem slušně pozdravila.Nikoho nešpiním.Snažím se s tím pánem domluvit už víc jak rok.Ale bezúspěšně.Vzali jsme si s manželem dost velkou hypotéku a nemáme kde bydlet.Přes rok už bydlíme po známých,protože na podnájem nám už nezbývá.Takže o žádném špinění tu není žádná řeč!Ale kdo to nezažil-nepochopí!

Že už rok na jediné správné řešení kašlete, je jen Vaše blbost, snad jste měli nějakou smlouvu. Pokud ji nedodržel, tak tradá za právníkem a k soudu s žalobou. Policie ani nikdo jinej tohle nevyřeší. Nějaká hromadná žaloba má smysl jen při větším počtu malých podvodů, o tom u stavby baráku nemůže být řeč, tam je finanční škoda sama o sobě obrovská. Pokud jste smlouvu neměli, tak se nejspíš budete muset smířit s tím, že jste provedli velkou chybu a následky si ponesete sami, tady zase pochybuju, že by kdokoli mohl stavět barák bez smluv. Náklady na nějaké náhradní bydlení atd by pravděpodobně v případě nedodržení smluv pak šli za oním podvodníkem. Takhle jsme zase u toho, že je to vaše blbost, když rok problém odkládáte.

Ale kdo to nezažil-nepochopí!

Fakt nejste jediní, kdo se v dnešní době musí soudit. Ale kdo nic neřeší, nic nevyřeší. Nějaké odklady na případné dobré slovo od někoho, kdo vás vypekl dá také jen cvok, většinou to tak ale bývá a měsíce plynou... :-( Že barák nebude už jste museli vědět dávno před tím, než měl hotovou stavbu předat. Snad existoval nějaký harmonogram? Dozor stavby?

Opravdu nevím co si od zdejšího příspěvku slibujete, prostě jděte a řešte to s právníkem a to okamžitě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru