Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Letní dovolená v ČR

Přeji pěkný den všem,
nevím kde jinde se zeptat, tak to zkusím tady. S přítelkyní přemýšlíme kam v létě vyrazit. Letos by jsme rádi zůstali někde tady u nás v ČR, pojedem ještě s jedním párem. Nejde nám o žádné turistické výlety, spíš o to se přes den plácnout někam k vodě a večer si ogrilovat nějaké dobré maso. S tím, že by se dalo někam vyrazit poblíž - nějaké město aquapark, zábavy apod...
Samozřejmě mě napadlo Máchovo jezero nebo Seč (jde nám hlavně o tu vodu).

Tak bych vás rád poprosil o nějaké zkušenosti, místo je nám takřka jedno, jen aby tam byla pokud možno co nejčistší voda a dalo se tam dobře koupat + pěkná příroda. Taky jde hodně o ubytování. Rádi bychom pronajali třeba nějakou "větší" chatku na 7 - 10 dní a nebo klasika nějaké dva dvoulůžkové pokoje. A rádi bychom se vešli do 8 000Kč - tj. 2 000Kč/osoba. Jídlo a pití není problém si zajistit.

Pokud vás něco napadá, ač je to třeba dražší napište a mi se pokusíme přispůsobit.
Předem děkuji za rady, s pozdravem Hynek.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Napada me pujcit si lod, tak to delam ja. Za tyhle prachy se da pujcit, par kacek navic vas bude sta… poslední
bahno 04.04.2014 10:25
bahno

Napada me pujcit si lod, tak to delam ja. Za tyhle prachy se da pujcit, par kacek navic vas bude stat benzin. U vody jste furt, a je na vas, jestli si zajedete do nejaky zatoky na koupani, nebo se plesknete do centra deni a pujdete trsat, stejne tak je na vas, jestli se rozhodnete varit nebo zakotvite u hospody. Papiry na tyhle lodi nejsou potreba, ale chce si to procist rad plavebni bezpecnosti.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru