Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vybetonování podlahy v kůlně

Trosku sa prizivim, pretoze po precitani tvojej odpovede som zostal trosku zaskoceny, hlavne s tou izolaciou.
Kupujem dom a musim na nom dokoncit terasu. Terasa je za domom po jeho celej dlzke skoro (klasicky bungalov), takze je pomerne velka. Doteraz som bol v tom, ze tam len navozim stavebny bordel a vylejem z domiesavaca beton (je toho vela nechcem to robit rucne)a teraz neviem, co s tou izolaciou.
Parkrat som betonoval u rodiny, znamych terasy a co si pamatam vzdy sme postupovali len takto, ziadne izolacie sme nedavali (teda okrem takej penovej hrubsej folie, co sa davala po obvode), aj ked je pravda, ze snad vsetky terasy boli zhora ozavrete, ja chcem mat svoju otvorenu kvoli teplu, len drevennu kostrukciu s vinicom a pripadne zatahovaciu markizu, ktora vsak bude zatiahnuta len, keby som na terase bol a prsalo by. Je nutne naozaj davat tebou spominane izolacne vrstvy?
Na beton chcem hodit dosky ako podlahu, mozno nejaky tatransky profil.
Vychadzal som z predpokladu, ze podlaha bude zatazena minimalne, ze vaha sa bude rozkladat na vacsiu plochu cez podlahu, ze v rohoch budu len 4-5 stlpov ako podpora pre konstrukicu na tahanie vinica, takze pripadne preskliny vidiet nebude a vadit by nemali.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny