Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pomoc s vyběrem satelitu

Neviem ako v CR, ale u nas by si si este mohol vybrat Magio od Telekomu. Inak uz nic.
Ak by si siel po kvalite tak SKylink ma asi fakt najlepsi pomer kvality obrazu a ceny, Digi bola donedavna tragedia, ale trosku zainvestovali do transpoderov a je to uz pozeratelne, nicmenej na Skylink sa stale nedotiahli.
Takze odpoved znie pravdedpodobne nie, nemas inu moznost a navyse sa pripravuje dalsie zdrazovanie servisnych poplatkov, takze "zadarmo" bude este drahsie ako doteraz. Nebude to nic hrozne, ale im to mesacne prileje dalsie miliony.
Pre toho rypaka byt dealerom neznamena byt zamestancom, navyse teba pripravil Skylink o par korun, mna uz o stovky eur vid http://debaty.net/debates/11579-ako-vydrbava-skyli nk-so-svojimi-dealermi-na-sk a nijako to nemieni riesit. Ku svojim dealerom sa Skylink sprava este arogantnejsie ako ku zakaznikom a to som im predal stovky kariet.
Btw ked sme pritom ja som svojim zakaznikom vzdy prezentoval Skylink ako sluzbu, ktora je momentalne zdarma, pretoze na rozdiel od kopca naivnych ludi neverim, ze niekto je ochotny poskytovat nejaku sluzbu donekonecna zdarma.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny