Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pomoc s vyběrem satelitu

V prvom rade by som si byt tebou ujasnil co chces a kolko programov chces. Stat vysiela zdarma v terestriale uz pomerne dost, ale musis si zistit, kde mas najblizsi vysielac a ako je to s prijom. Idealne od susedov, pretoze rozne tabulky a mapy na nete su len orientacne. AK si na dobrom mieste casto ti staci dokonca len idnoorova antena a nemusis ani davat nic na komin.
Co sa tyka satelitov pokial si sa rozhodol pre Skylink vyber firmy nebudem komentovat (som sice dealer Skylinku, ale...), takze budes potrebovat TWIN LNB (musis mat TWIN ak chces mat 2xTV) a satelitny pristroj si vyber podla toho co pozadujes od neho. Ja nemozem dopustit na nemecke Technisaty, ale ani s Cinanom to nemusi byt krok vedla.
Pre istotu si vyber stroj, ktory ma SKylink certifikaciu, pred nedavnom Skylink vydal novy zoznam pristrojov na trhu, ktore ju maju. Pozor ak ju pristroj nema neznamena to, ze nebude fungovat. Inak odporucam pristoj s funkciou Fastcan, co je automaticke preladovanie kanalov, pretoze Skylink v poslednej dobe neustale meni frekvencie a zoznam programov v multiplexe a ked to budes rucne ladit slahne ta z toho.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny