Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem škrábání barvy ze zdi

existuje ještě něco takové jak si tu práci usnadnit?

Kolega si vyrobil jakousi uzavřenou lopatičku s ostrou přední hranou jako špachtle, široká asi tak 20-25 cm s uzavřenými bočnicemi a oškrabaná malba mu padá do lopatičky a hned to vysýpá do kýble, aby neměl pod nohama bláto.

Případně je možné si pod špachtlí v místě škrabání přidržovat normální plechovou asi 30 cm širokou kuchyňskou lopatku na smetí a oškrábanou malbu opět sypat do kýble.

Na podlahu zásadně nedávat igelit! Každá kapka barvy, malby, vody, blátíčka se ihned našlápne na podrážku a každým krokem se šíří dál a dál. A hlavně to šíleně klouže.

Vhodný je nějaký dobrý podklad, například nějaké velké papíry, aby se sypké drobky nedostaly až na podlahu a na to jako nášlanou a pracovní vrstvu rozložené krabice vyřazené obchodu nebo od lednice, televize, atd. z vlnité lepenky. Po oškrábání stěn se dá zbytek malby nahrubo nabrat lopatkou a smetáčkem a vysypat, aby na malování už bylo čisto pod nohama. Ušetří to čas na úklid a lépe s v tom pracuje. I když profíci to neřeší, jejich čas je drahý, tak to udělají najednou a špinavou podlahu uklidí úklidová služba.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny