Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem příčka SDK, jak upevnit do již hotového SDK?

zdravim, měl bych na Vás prosbu

mám hotové sadroše v podkroví již pár let, je tam šikmina. Chci v té šikmině udělat přičku, nevím ale kde přesně jsou krokve, ale jsou cca max 1m. Strop je snížen cca 10cm pod krokve. Délka příčky bude 4m, výška bude v nejvyžším bodě cca 2,2m a v nejnižším cca 70cm....je to šikmina, příčka nebude nosná, nebudou dveře...jen sadroš.
CHci se zeptat na uchycení. Do země to je jasné. A jak to uchytit do stropu? jestli dle staré fotky poznám a vidím že rozteče jsou 0,5m mohu tedy připevnit na šikminu podhledu třeba UD profil a když ho připevnim šroubkem co těch 0,5m nemusím se pak bát ničeho? Ten UD profil bych připevnil přez sadroš do těch CD profilu. Takže jeden by byl na zemi, druhý by byl zespoda na stropu - mezi to bych vložil profily co 62,5cm........

mohu takto? nemusím se bát že něco se mi stane? nebo musím hledat krokev a připevnit to až do krokve? Toto ale pak určuje jak daleko ta příčka musi být, a kdybych to připevnil do těch CD profilu tak přičku mohu udělat tzv kdekoliv.....mohu tak?

a druhá otázka, mohu použit jako stojiny CD profily a na spodek a na vrch UD profily? když ta příčka bude tak malá jak sem psal a bez nosnosti? nebo musím použit k tomu určené UW a CW?

děkuji za Vaše názory. díky

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny